5 ceainării pe care să le încerci iarna asta în București

Știi și tu, știu și eu, este sezonul băuturilor calde. În București nu este foarte frig încă dar eu, chiar din toamnă, mă delectez cu câte un ceai în oraș și dacă te afli în București și ești fan ceai îți propun cinci ceainării pe care să le încerci iarna asta.

Bernschutz&Co

O găsești chiar la Universitate. Este mică și ascunsă dar are o selecție mișto de ceaiuri și poți lua și acasă. Eu în ultima vreme am făcut o pasiune pentru rooibos dar încearcă și Christmas tea. E în ton.

Camera din față

Aici nu te-aș sfătui să vi fără rezervare și este mare păcat s-o ratezi. O să te încânte atmosfera încă de la intrare. Să nu pleci fără să citești “esspressia zilei”.

P.S.: Poți încerca și cafea.

Green Tea

Tot Christmas tea am încercat aici și a fost bun. Mi s-a spus că este căutat chiar și vara. Ultima oară am nimerit la un concert folk și a fost tare frumos. E mișto să vi cu mai mulți prieteni aici.

Infinitea

Este de departe preferata mea și sunt sigură că o să te îndrăgostești și tu. Aici ador ceaiurile cu roiboos dar ultima data m-a încântat Turkish Apple tea. Nu o să-ți mai vină să pleci. Parol! Nu uita să faci rezervare căci este căutată.

Ramayana

Se numește café dar am mers pentru ceai și a fost delicios. Este fantastic dacă vrei un loc în care să te relaxezi. Eu mi-am luat prietenele și am stat întinse pe perne până s-a înserat. Partea super buna: are program non-stop.

Cu dragoste, Andreea

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *