Amsterdam și prietenie

Este deja a treia oară când ajung în Amsterdam. Am lăsat turistul din mine acasă și m-am întâlnit cu prietenele mele pentru un weekend relaxat.

Ne-am dat timp să bem o cafea, să ne plimbăm și pur și simplu să vorbim. Prietena noastră care locuiește aici ne-a adus la Roest. Eu sunt fană design industrial așa că îți imaginezi cât de impresionată am rămas. Ne-am luat un fel de pizza (Flamkuchen) și un suc și am stat câteva ore pe marginea unui canal. Cred că este destul de neobișnuit pentru Amsterdam, dar am prins o vreme excelentă.

Cea de-a doua zi am rezervat-o vizitei în Haarlem. Nu am apucat să ne plimbăm foarte mult (am venit în vizită aici) dar am cunoscut oameni noi, ne-am amuzat și pe seară am mers la masă la Toujours. Fetele ziceau că orășelul ăsta e mult mai fancy decât Amsterdam.

În ultima zi am stat mai mult în trafic. De dimineață am umblat de la un bistro la altul și ba era închis ba era full. Am reușit în cele din urmă să ne bem cafeaua și să pornim spre Keukenhof. Probabil “din cauza” vremii superbe (a fost 19 grade în ziua aia) am prins mare aglomerație.

După o oră de stat la coadă la autobuz și o oră de stat în trafic, am reușit să ne plimbăm jumătate de oră prin parc și să ne întoarcem în timp util la aeroport.

Oricum, a meritat și poate data viitoare reușim să stăm mai mult pe aici.

Vacanțe inspirate!

Cu dragoste, Andreea

Salvează

Salvează

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *