Bucură-te de Constanța ca un copil

Plecarea asta la mare a fost din start cu tematică. Am pornit pentru Festivalul Scoicilor și dacă tot s-a lăsat cu delicatese m-am hotărât să adaug și un desert.

Am primit mai multe recomandări dar iată că am ales trei. Câte dulciuri să mănânci într-o zi? Oricum, nu cred că trebuie făcut un obicei din a mânca dulciuri.

  1. The Donut Library

Oamenii ăștia sunt în tot orașul dar am vrut să merg neaparat la gogoșeria-cafenea și mi-a plăcut ambianța de acolo. Eu i-am mai văzut și în două mall-uri. Deși m-am distrat copios cu  monstrulețu’ cu prăjitura, preferatele mele rămân totuși cele cu caramel.

  1. D’italy Gelaterie

Nu am prins chiar o vreme de vară… pentru că nu e oricum încă vară dar eu deja am început să mă delectez cu câte o înghețată din când în când. Gelateria asta este în Portul Tomis, așa că a fost o adevărată delectare. Îmi place mult priveliștea din port.

P.S.: Au început să apară „bărcuțele”.

  1. Bel Eclair

Este o cofetărie mică, mică și dacă nu știi de ea, nu prea ai cum s-o găsești întâmplător. Nu este chiar în centru dar merită un drum. Eu am luat la pachet eclere miniaturale să pot gusta din cât mai multe. Sunt douăsprezece tipuri dar am ales de data asta doar opt și au fost delicioase.

Mulțumesc mult prietenei mele, Elis, pentru recomandări și mamei pentru companie și fotografii! :*

Cu dragoste, Andreea

Salvează

Salvează

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *