Florența și cele 4 cadouri

Ce poate fi mai frumos decât un cadou în experiențe? Prietenele mele Geo și Rox s-au gândit să-mi ofere un girls trip într-un oraș superb în care nici una nu a mai fost. Au pariat pe Florența și au câștigat. De fapt, am câștigat toate. Am putut face excursii de o zi și în minunatul Lucca și în Pisa.

Nu puteam păstra doar pentru mine toate acestea așa că o să împărtășesc cu voi o parte din cadourile de neuitat din Florența.

  1. Străduțele minunate pe care am rătăcit în fiecare zi și am făcut amintiri. Domul se poate vedea din foarte multe direcții. Este chiar impozant și dă o altă dimensiune orașului.’

Lucca

  1. Arta underground. Mi-a atras atenția în special artistul ce se semnează “Blub”. Am întrebat internetul și am aflat că ce am găsit eu face parte din colecția “L’arte Sa Nuotare” (Arta știe să înoate). Este fantastic.

  1. Mânerele. Sunt total deosebite și Rox mi-a atras atenția că e ceva specific în această zonă. Sunt într-adevăr foarte utilizate dar am găsit câteva cu totul speciale.

  1. Turnul din Pisa. Ne-am făcut o grămadă de planuri, cum să pozăm, de unde, cum să “împingem” turnul. Am fost nevoite să ne adaptăm condițiilor încât ploua și noi voiam să ne întindem pe acolo pe jos. Eu am vrut neapărat să îi țin umbrela turnului. După ce ne-am amuzat pozându-ne între noi am început să vedem imaginea în ansamblu: o grămadă de oameni, pe toate aleile, stăteau cu mâinile în aer încercând să se sincronizeze cu fotograful. Știi la ce ma refer. Asta ne-a amuzat chiar și mai tare.

Fetelor, vă mulțumesc din suflet pentru acest cadou minunat. Mai presus de toate, m-a bucurat mult prezența voastră și timpul petrecut împreună.

 

Cu dragoste, Andreea

Salvează

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *