Sărbătorind Dragobetele in București

Poate știai, poate nu știai, românii au și ei o zi a iubirii și aceea este Dragobetele care se sărbătorește pe 24 februarie.

Dacă nu ai vizitat Bucureștiul până acum, Dragobetele este o ocazie minunată mai ales dacă vrei să sărbătorești iubirea într-un mod diferit.

Eu îți propun să îți iei partenera/partenerul și să porniți în explorarea Bucureștiului. Luați-vă bocancii și porniți în descoperirea lui. Sunt multe locuri interesante ascunse printre străduțe. Vremea este capricioasă în Romania în perioada asta așa că îmbraca-te cu mai multe straturi.

Puteți descoperi orașul la nivel cultural vizitând muzee cum ar fi muzeul de Artă (MNAR) sau Antipa, Muzeul de Istorie sau Cercul Militar sau toate, dacă v-ați rezervat mai multe zile. De asemenea poți încerca ceainăriile de aici. Încă mai merge un ceai cald, nu-i așa?

Dacă vrei un prânz sofisticat dar în același timp într-o atmosferă foarte cool, îți recomand Mahala. Decorul de mahala țigănească și mâncarea gourmet este un combo mișto pentru a sărbători Dragobetele.

Toate pozele de la Mahala sunt de Alexandra Bucur. Multumesc mult pentru contributie!

 

Seara, sau într-una din seri, puteți merge la Observatorul astronomic. Asigură-te că este cer senin și consultă-le site-ul pentru a verifica ora și ceea ce poți vedea. Dacă ești curios, ziua poți observa soarele printr-un telescop cu lentile speciale. Chestia asta mi se pare mai cool decât toți ursuleții și toate inimioarele de pe piață.

Cu dragoste,

Andreea

Salvează

Salvează

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *