Sărbătorind Ziua Muncii

De Ziua Muncii se stă și cum anul ăsta a picat chiar în zi de luni, se stă de vineri seara. Pentru mine rămân clasice următoarele variante:

  1. Grătar în aer liber

Nu contează unde ești, se găsește o pădurice pe undeva pentru toată lumea. În principiu cam toate zilele astea se sărbătoresc printr-un grătar. Dacă ai norocul să te nimerești într-o gașcă din asta prin România, trebuie neapărat să mănânci mici.

  1. Camping la mare

Sincer, nu mai știu dacă mai poți campa pe plajă în Vama Veche dar acum ceva ani se putea. Oricum, muuuultă lume merge la mare pe 1 mai deoarece se deschide sezonul: terase, cluburi, stațiuni. Poza cu corturile este de pe plaja de la Corbu care era pustie rău la vremea aia.

  1. Petrecere până în zori

Mamaia nord e pe val în ultimii ani. E super mișto să petreci până la răsărit. Acum, pe vremea când mergeam în Vamă de 1 mai dansam la stuf mai mult de frig. Dormeam câteva ore, dimineața, de când dădea puțin soarele și până se încingea cortul.

Îmi place ziua asta și deși anul ăsta am ales să rămân în București îmi amintesc cu drag de fiecare an în care mă îndârjeam să mai tremur puțin cu această ocazie pe litoral.

Cu dragoste, Andreea

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *