Spotlight 2017

Știind festivalul de anul trecut nu am vrut să pierd ocazia nici anul ăsta.

Am început turul de pe Splai, de la rățuște. Nu prea îți dădeai seama ce sunt dar se auzea oricum un măcănit în difuzoare.

Am ajuns încet la clădirea Cec-ului și m-a vrăjit instant cu iluziile acelea și cu fondul muzical. Chiar mi-a plăcut asta și am urmărit de câteva ori programul, și la dus și la întors.

În continuare au mai fost câteva programe dar nu pot spune că m-au impresionat. Următorul interesant a fost ăsta cu proiecțiile cu model de fagure. Desigur toată lumea stătea la rand să se fotografieze cu gardienii timpului. Aici chiar mi-a părut rău ca nu am reușit să conving pe nimeni să vină cu mine. Mi-am făcut doar niște selfie-uri nereușite dar mi-a plăcut atmosfera.

În continuare am trecut prin discotecă. Păcat că nu dansa lumea. Ar fi fost chiar interactiv. Bine, la un moment dat m-a apucat amețeala și a mers mai departe.

Am găsit în continuare clădirea Bibliotecii Universitare foarte colorată. A fost o imagine chiar drăguță. Din păcate cam puțini oameni la acest eveniment.

În principiu mi-a plăcut numai că mă așteptam la chestii mult mai interactive și de impact. La întoarcere am mai oprit o data la CEC și am plecat apoi înghețată spre casă.

Cu dragoste, Andreea

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *