Toamnă în parcul Moghioroș

De dimineață am deschis geamul larg și am simțit miros de frunze arse. Este toamnă în toată regula, mi-am zis. Toată vara am fost plecată și nu am apucat să mă bucur de parcurile din București așa că, dacă tot au început să cadă frunzele, am simțit nevoia să vizitez parcul din fostul meu cartier.

moghioros-park_chiqueromania-1

moghioros-park_chiqueromania-2

moghioros-park_chiqueromania-4

moghioros-park_chiqueromania-5

Față de acum nouă ani este foarte schimbat și nu mai pot spune că pot retrăi momentele de atunci dar m-am plimbat liniștită în recunoaștere. Trebuie să recunosc faptul că noua configurare te îmbie la diverse activități mai mult decât înainte.

moghioros-park_chiqueromania-6

moghioros-park_chiqueromania-7

moghioros-park_chiqueromania-9

moghioros-park_chiqueromania-8

Aici am făcut prima tură de jogging cu prietena mea, Flav, dar nu cred că mai recunosc aleea. Știu că am crezut că o să fie destul de ușor și a fost atât de greu. Cred că am alergat câțiva metri și m-am oprit. Flav era mai încăpățânată și a alergat puțin mai mult. Stăteam, iar începeam, până la urmă ne-am așezat pe o bancă și am vorbit mult. Încă vorbim mult. Ce zici, Flav, de priveliștea asta? Te aștept la o tură de jogging adevarat.

moghioros-park_chiqueromania-10

moghioros-park_chiqueromania-11

moghioros-park_chiqueromania-13

S-a lăsat frigul dar este plăcut. Frunzele au început să cadă dar iarba este încă verde deși este noiembrie. M-am plimbat pe iarba verde călcând pe frunzele uscate și ele au foșnit.

moghioros-park_chiqueromania-14

moghioros-park_chiqueromania-15

moghioros-park_chiqueromania-3

Cu dragoste, Andreea

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *