Circuit în familie

Pentru mine, familia mea este o gaşcã nebunã iar ideea de a pleca într-un tur de douã sãptãmȃni cu parinţii se învecineazã cu aventura. Nu am mai fost de mult timp într-o excursie de genul ãsta aşa cã am planificat-o din timp. Eu… cã ai mei sunt mult mai spontani: fãrã rezervare, fãrã planuri bãtue în cuie doar cu cȃteva obiective majore în minte. Nu avem acelaşi stil dar ai mei şi-au pãstrat un spirit adolescentin. Cel puţin aşa îi vãd eu (şi cȃţiva dintre prietenii mei)

Pornim din Constanţa, trecem prin Bucureşti, ne îndreptãm spre centrul ţãrii, o sã strãbatem Estul de la Nord la Sud şi o sã se încheie tot în Constanţa. Ce o sã iasã, o sã vãd şi eu pe parcurs.

Pȃnã una alta, mi-am facut un kit de supravieţuire care, zic eu, o sã-mi redea puţin liniştea şi siguranţa interioarã (sunt destul de tipicarã cu unele lucruri). Aşa cã nu puteau lipsi din geanta mea de voiaj: aparatul foto, laptopul, snack-urile din caju/migdale/nuci, crackers Wassa, suplimentele şi accesoriile fitness minimale.

Ne vedem de pe drum!

 

Cu dragoste, Andreea

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *