Midii… midii

Când m-am hotărât să vin în Constanța nu aveam idee de nimic. Mi se întâmplă des chestia asta. Mă gândeam că o să mă văd cu prietenii mei și ce mișto o să fie.

Chiar m-am văzut cu ei dar se pare că iar m-am nimerit în mijlocul unor evenimente. Weekend-ul trecut a fost festivalul scoicilor. Dintre fructele de mare prefer creveții dar nu puteam lipsi nici de la un asemenea ospăț.

Mussels-festival _ ChiqueRomania (5)

Lume multă în Piața Ovidiu din Constanța. Nu știam exact la ce coadă să stau întrucât fiecare cort avea specificul lui. M-am învârtit ceva și cu greutate, în căutarea unor scoici cu gorgonzola, de care îmi facuse poftă o prietenă, până la urmă m-am așezat la o coadă care promitea midii în sos de cocos. Mie îmi place cocosul și în cele din urmă asta am ales.

Mussels-festival _ ChiqueRomania (2)

Mussels-festival _ ChiqueRomania (1)

În principiu îmi plac midiile mai mici, cu o textură mai fermă dar a fost interesant să găsesc ceea ce consider a fi o midie perfectă.

Mussels-festival _ ChiqueRomania (4)

Nu stiu dacă efectul afrodisiac este real dar faptul că unele “chestii” din natură seamană cu părți din coprul omenesc este de necontestat. Oricum, dacă vrei un happy end după masă e bine să alegi un loc mai intim. Probabil prea puțini din cei care s-au înfruptat în piața mare cu midii au simțit ceva în sensul ăsta.

Dar a fost distractiv și mai aștept evenimente de genul ăsta

Cu dragoste, Andreea

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *