Roz pe blond

Deși aici este încă destul de frig afară am făcut deja primul shopping primăvara asta. Așteptam cu nerăbdare, cum am mai spus și aici, colecția nouă DeMira, un brand made in Cluj. Eu m-am îndrăgostit de articolele lor și ca design dar și ca materiale (este foarte important să aibă o compoziție cât mai naturală).

De când port părul blond, mă gândesc mai mult la culori (ca și brunetă purtam cam orice). Într-adevar cel mai bine îmi stă în negru (black on blonde a fost o tema recurentă pentru mine toată iarna) dar m-am lăsat purtată de fascinația rozului, care conduce, în materie de tendințe, sezonul acesta.

Pink_on_blonde - ChiqueRomania (1)

Stilul meu preferat este casual dar caut să-i dau un „twist” în același timp. Pentru „uniforma” mea blugi + ghete+ încă-geacă-de-iarnă, într-o zi liniștită de weekend, am ales puloverul cu umerii goi, foarte feminin și foarte moale. Am mai zis că sunt foarte încântată de aceste materiale? Poți vedea colecția de primăvară-vară pe demira.ro.

Pink_on_blonde - ChiqueRomania (2)

Pink_on_blonde - ChiqueRomania (3)

Pink_on_blonde - ChiqueRomania (4)

Cerceii sunt luați de la un târg, de la o domnișoară pe care am găsit-o și pe net la cercelusi.com. A avut răbdare să aștepte ceva timp să mă pot hotărî la câteva articole. Erau multe și foarte frumoase. În look-ul de azi „twist-ul” pe care îl aduc ei este nota de romantism.

Pink_on_blonde - ChiqueRomania (6)

Până acum sunt încântată de tot ce promite noul sezon. Pe curând!

 

Cu dragoste, Andreea

 

Fotografii de Alexandra Bucur. Multumesc frumos! :*

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *