Toţi avem nevoie de o evadare în naturã

– Ce facem mȃine?

– Pãi, ce sã facem? O cafea, un film, piscine, zic eu

– Hai, mãi, sã facem ceva. Ştii? Chiar sã FACEM ceva.

Aşa am pornit în cãutarea a ceva de “fãcut”. De obicei îmi duc prietenii în locurile mele preferate (cafenele, parcuri etc.) dar de data asta prietenele mele au vrut sã evadeze pur şi simplu din oraş.

Aşa am g sit Edenland, la 20 km de Bucureşti, în Baloteşti. Este o idee super, atunci cȃnd vizitezi Bucureştiul, sã te plimbi puţin şi pe lȃngã el. Mai ales cã este vara, te poţi refugia aici.

Am pus adresa pe GPS şi am ajuns într-o pãdure, departe de oraş şi rãcoroasã. La început am dat un tur pentru ca mai apoi sã ne hotãrȃm pentru o parte din activitãţi.

Getaway - Chique_Romania (2)

Getaway - Chique_Romania (9)

Getaway - Chique_Romania (7)

Getaway - Chique_Romania (8)

Prima datã am încercat sã tragem cu arcul. Trebuie sã recunosc, a fost mai greu decȃt mã aşteptam. Primele cinci sãgeţi au fost cam pe lȃngã. Urmatoarele au avut puţin mai mult noroc.

Getaway - Chique_Romania (13)

Getaway - Chique_Romania (21)

Getaway - Chique_Romania (14)

A urmat pistolul. Poate pare din pozã cã nu prea ştiu sã-l mȃnuiesc, dar vã garantez cã toate bilele mi-au adus puncte bunicele.

Getaway - Chique_Romania (22)

Mitralierei, din pãcate, nu i-am prins şpilul. Am ratat aproape de fiecare datã (dacã 2 din… 30 conteazã). Prietenele mele au fost mult mai iscusite. Este distractiv oricum şi mi-am propus sã mai exersez şi cu altã ocazie.

Getaway - Chique_Romania (23)

Getaway - Chique_Romania (24)

Am încheiat ziua cu o plimbare pe biciclete şi, cel putin eu, mi-am promis sã mã întorc pentru traseul din copaci (cei mai mulţi aici şi-au concentrat energiile). Am o fricã groaznicã de înaltimi şi cred cã ãsta ar fi un exerciţiu bun (am mai îndrãznit sã fac parasailing în Antalya acum ceva timp).

Getaway - Chique_Romania (16)

Getaway - Chique_Romania (5)

Getaway - Chique_Romania (4)

Getaway - Chique_Romania (18)

Getaway - Chique_Romania (17)

Getaway - Chique_Romania (11)

 

Getaway - Chique_Romania (15)

Getaway - Chique_Romania (1)

Cu dragoste, Andreea

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *