Un nume drept moştenire

Sãptãmȃna trecutã am fost invitatã la o inaugurare de cãtre o prietenã. Era vorba despre o ceainãrie. Am acceptat imediat întrucat îmi plac foarte mult astfel de locuri dar şi pentru cã sunt curioasã din fire şi mã întrebam cu ce o sã vinã Annette în peisajul ceainãriilor din Bucureşti.

Annette_ChiqueRomania (9)

Annette_ChiqueRomania (6)
Prietena mea nu a mai venit dar am putut sã descopãr, încã din primele minute, un cadru deschis comunicãrii. Toţi invitaţii erau degajati şi antrenaţi în conversaţii deşi unii abia atunci se cunoşteau. Am admirat curtea, am vizitat interiorul şi am ştiut ca Annette este sensibilã şi boemã dar încã nu ştiam cine este Annette.

Annette_ChiqueRomania (8)

Annette_ChiqueRomania (1)
Am dat mana cu multe persoane care îmi veneau în întȃmpinare, întrebandu-mã: “Oare ea este Annette?”
Dupa ceva forfota, cuvintele frumos alese de Marchiza de Tea îmi confirmã spiritul artistic al Annettei. .A aparut şi “Annette” cu o alta poveste frumoasã despre moştenire, familie şi prietenie. Numele practic a fost lãsat moştenire pe linia maternã de cȃteva generaţii iar “Annette” a noastra sunt douã femei boeme dar hotãrȃte sã-şi împlineascã visul. A fost dans, a fost muzicã şi a fost ceai ( pe lȃngã vinul şi şampania specifice unei petreceri).

Annette_ChiqueRomania (4)

Annette_ChiqueRomania (3)Cele doua “Annette”

Seara s-a încheiat cu multã voie bunã şi poveşti amuzante. Dacã vrei sã simţi atmosfera dintr-o casã veche bucuresteana, dacã vrei sã retrãieşti sentimentul din curtea bunicii sau sã te bucuri de un ceai şi ceva bun în casa unei prienete, o gãseşti pe Annette pe Polona 77.

Annette_ChiqueRomania (7)“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi”

Cu dragoste, Andreea

Update: din pacate ceainaria Annette s-a inchis.

Salvează

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *