Weekend în Constanţa

Din cauzã cã am copilãrit în Constanţa, activitãţile mele se limiteazã la doar cȃteva. De obicei venirile acasã în weekend înseamnã sã mã vãd cu toatã lumea.

De data asta însã am revenit în Constanţa pentru relaxare. Imi pare rãu pentru prietenii cu care nu m-am vazut dar am simţit nevoia sã fiu puţin egoistã. Obiectivul numãrul 1 a fost relaxarea şi mi-a ieşit din plin.

Ce pot spune… In prima zi am fãcut plaja în Mamaia nord. In weekend este full, aşa cã, dacã vreţi sã prindeţi un şezlong/ baldachin/ pernã, este bine sã vã faceţi rezervare din timp. Noi nu am fãcut şi, desigur, nu am gãsit loc, aşa cã am reuşit sã stãm pe nişte bãnci sã ne bronzãm puţin. Cam asta a fost încãlzirea.

Seara tot în mamaia nord a fost distracţia. Ai de unde alege. In principiu Mamaia Nord se vrea exclusivistã.

Noi am ales Crazy Beach Club şi ţin sã precizez cã îl alegem de fiecare datã. Distracţia începe cam pe la 1 noaptea şi ţine pȃnã dimineaţa. La 4 cȃnd am plecat noi, atmosfera nu se dregradase. Dacã te ţine, stai pȃnã la rãsãrit.

A doua zi am plecat spre Eforie Nord. O plajã fãrã fiţe, unde sã ne simţim bine şi sã continuãm sã prindem bronzul. A cȃntat muzica anilor ‘90, erau familii cu copii şi şezlongul era de trei ori mai ieftin. Am stat aici toatã ziua. Plaja Azur are şi o terasã cu restaurant. Mancarea este foarte bunã dar dureaza extrem de mult sã vinã comanda. Am profitat totuşi cu ocazia asta sã ne protejam de soare în timpul prȃnzului. Marea, cel puţin în ziua aia, avea o culoare bestialã. Mi-a pãrut rãu cã nu ştiu sã înot. Cred cã o sã pun asta pe lista mea cu “to do’s”.

Desigur cã în Constanţa poţi vizita diverse dar fiind varã, iţi recomand sã ajungi pe litoralul romȃnesc pentru distracţie. Stai pe plajã ziua şi mergi la dans noaptea. Ai de unde alege şi o sã ai ce povesti nepoţilor.

Cu dragoste, Andreea

_MG_2109

_MG_2100

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *