Evadare în naută la Comana

După succesul de anul trecut de la Edenland ne-am hotărât să mai facem o evadare în natură dar la Comana de această dată.

Ne-am urcat în mașină și am pornit. Eu de fapt nici nu știam exact ce facem. “Andreea, este parc de distracții.” Ah! Bun atunci!

Ne-am învârtit puțin pe acolo. Copiii erau prin copaci și aproape toate mesele erau ocupate. Am luat o barcă urmând să ne dăm și cu tiroliana.

Mie mi-e cam frică de apă și am fost sceptică dar în cele din urmă m-am relaxat și m-am putut bucura de priveliște și am putut chiar s-o încurajez pe prietena mea care vâslea J) Eram destul de departe de mal când am văzut niște nori negri ce se apropiau. Am făcut încet cale întoarsă.

Abia găsisem o masă la o terasă că a și început să plouă. Am ramas acolo cu nadejde în umbrela ce ne acoperea dar ceea ce a urmat ne-a ridicat forțat de pe locurile noastre. Eu încă mă amuz urmărind filmarea.

Deși rafala a trecut repede (2-3 minute) eram deja prea ude să mai putem rămâne. Și de data asta am rămas pe pending cu niște activități dar mica aventură cu prietenele mele șterge orice urmă de neajuns.

 

Cu dragoste, Andreea

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *